Rockcafe De Wurft

Hoewel barhangen zeker tot de mogelijkheden behoort, zorgen we er wel voor dat onze bezoekers niet stil hoeven te zitten als ze dat niet willen! Wij organiseren dan ook regelmatig activiteiten, bijvoorbeeld die hieronder.

Live-muziek

Minstens één keer per maand programmeren we de leukste, beste, gekste, vernieuwendste en talentvolste bands om bij ons op het podium te komen spelen. Kijk dan ook in de agenda wanneer we weer "live" gaan!

Plug & Play

De laatste vrijdag van de maand is ingeruimd voor al het (on)bekende talent. Tijdens deze jamsessie kun jij zelf optreden op ons podium, samen met alle andere aanwezige muzikanten. Deelname én toegang zijn gratis.

Wurft Quiz Night

Elke woensdagavond kun jij je hersens breken en laten spreken tijdens de Wurft Quiz Night! Deelname kost €2,50 per persoon, een team bestaat uit maximaal vier personen. Inschrijven kan vanaf 20.00 uur, de quiz begint om 20.30 uur.

 

Check onze Facebook page voor actuele info. 

 

 

 

Rockcafé De Wurft is een uniek en eigenwijs café in Noordwijk. We onderscheiden ons vooral door onze muziekkeuze: van Classic Rock tot Alternative Pop. Regelmatig kun je bij ons terecht voor live muziek. De Wurft is met recht het muzikantencafé bij uitstek.

Dus genoeg redenen om ons te komen bezoeken:

  • Zowel de lokale als de regionale muziekscene komt hier regelmatig inspiratie op doen. En dat niet alleen: veel lokale helden hebben bij ons op het podium gestaan!
  • We hanteren fatsoenlijke prijzen, bij ons is een avondje uit nog betaalbaar.
  • We hebben vier bars waaraan de mensen zich kunnen laven. Achter deze bars werkt een hecht en bijzonder vriendelijk team.
  • Een café met een atmosfeer waar iedereen zich thuis kan voelen!